Norsk Motorveteran, med stor bredde om mye innen hobbyen!

Du finner alltid interessant veteranstoff i Norsk Motorveteran!

motorveteranNorsk Motorveteran henvender seg til alle som liker å lese om veteranbil, MC, traktor, båt, tog og fly. De utgir 10 nummer i året, spekket med masse interessant lesestoff.

Norsk Motorveteran gir deg:

  • Et innholdsrikt bruktmarked for bil, MC, traktorer, stasjonærmotorer etc., hvor du averterer gratis.
  • Inngående informasjon om hva som skjer i veteran-Norge.
  • 18 kroner avslag pr nummer som abonnent.
  • Mange gode artikler om alt som rører seg i miljøet.
  • Norsk Motorveteran koster kun 420,- pr år!

Norsk Motorveteran følger kalenderåret.

logo motorveteran

Her er bladets hjemmeside hvor du kan bestille abonnement og annonser med mere.

Tlf: 66 91 06 56,
Fax: 66 91 06 57

om klubben

Chevyclub of Norway ble stiftet i 2000, og er en landsdekkende merkeklubb for Chevrolet/GMC. Under menyen "Om oss" har vi samlet informasjon om klubben, våre vedtekter, fordelene ved å være medlem og et søknadsskjema for interesserte ikke-medlemmer. CCON har godkjennelse av General Motors Corporation og har skriftlig tillatelse til å bruke deres varemerker/logoer.

Les mer..

for medlemmer

I vår medlemsseksjon har vi i tillegg til nyheter fra klubben samlet mye nyttig informasjon, praktisk råd, nedlasting av diverse lister over våre rådgivere, firmaer og forhandlere etc. til hjelp ved restaurering og vårt eget debattforum. Noen av sidene er tilgjengelige kun for medlemmer, og da må man være registrert bruker av websiden og logge på med passord.

Les mer..

våre biler

Våre medlemmer har unike og helt spesielle biler fra perioden 1911 og fram til idag. Under medlemssidene har vi samlet noen eksemplarer i et eget bildearkiv, og på forsiden har vi også noen fine eksemplarer av de eldste veteranene fra før krigen. Er du medlem og har en bil som ville vært fint å få vist fram på nettsiden vår, ta kontakt med styret i CCON.

Les mer