Nyttig info

Vi har samlet en del nyttig info til glede for våre medlemmer og andre interesserte Chevrolet-fans.

Du finner også noe på forumet vårt.

Forsikring

Ønsker du å forsikre dine veteranbiler? Da har vi samlet de to beste tilbudene her. Du finner også et godt tilbud på vanlig forsikring fra LMK/Tennant.

Klubber og forbund

Vi har samlet en liste over klubber og forbund innen hobbyen fra hele verden her.

Teknisk

Mye teknisk stoff ligger inne på sider forbeholdt våre medlemmer. Litt informasjon om hva vi har finner du etterhvert her.

Lenker

Vi har samlet en del lenker og adresser du kan ha bruk for innen hobbyen her.

Hobbyblader

Lurer du på hvilke blader som finnes på markedet om hobbyen? Vi har laget en oversikt her.

om klubben

Chevyclub of Norway ble stiftet i 2000, og er en landsdekkende merkeklubb for Chevrolet/GMC. Under menyen "Om oss" har vi samlet informasjon om klubben, våre vedtekter, fordelene ved å være medlem og et søknadsskjema for interesserte ikke-medlemmer. CCON har godkjennelse av General Motors Corporation og har skriftlig tillatelse til å bruke deres varemerker/logoer.

Les mer..

for medlemmer

I vår medlemsseksjon har vi i tillegg til nyheter fra klubben samlet mye nyttig informasjon, praktisk råd, nedlasting av diverse lister over våre rådgivere, firmaer og forhandlere etc. til hjelp ved restaurering og vårt eget debattforum. Noen av sidene er tilgjengelige kun for medlemmer, og da må man være registrert bruker av websiden og logge på med passord.

Les mer..

våre biler

Våre medlemmer har unike og helt spesielle biler fra perioden 1911 og fram til idag. Under medlemssidene har vi samlet noen eksemplarer i et eget bildearkiv, og på forsiden har vi også noen fine eksemplarer av de eldste veteranene fra før krigen. Er du medlem og har en bil som ville vært fint å få vist fram på nettsiden vår, ta kontakt med styret i CCON.

Les mer