Amcar forsikringen

Som medlem i AMCAR tegner du alle dine hobbybilforsikringer der. Det gjør at du får snakke med folk som har kjennskap til amerikansk bil, og som kjenner dine forsikringsbehov. AMCAR har egne vilkår for forsikring av hobbykjøretøyer. Med tre eller flere tellende skadeforsikringer hos If oppnår du fra 8 - 20% If Pluss rabatt. Denne besparelsen i forsikringspremien kommer i tillegg til de rabattene som medlemskapet i AMCAR gir. Den virkelige tryggheten kommer i form av at AMCAR's Forsikringskomite har direkte innflytelse på skadeoppgjøret. Det sikrer deg et korrekt oppgjør hvis uhellet er ute.

Disse forsikringene kan du få tegnet hos AMCAR:
Klassikerforsikring: Les mere her
Entusiastbilforsikring: Les mere her
Hot Rod forsikring: Les mere her
Lagrings- og restaureringsforsikring: Les mere her
Har du fått medlemsrabatten?
AMCAR-medlem med forsikring i If skadeforsikring? Påse at du får riktig AMCAR-rabatt på alle dine private skadeforsikringer Her er det penger å spare! Sjekk dette i dag! Ring 72 89 60 04.

AMCAR Forsikring - On line!
If Skadeforsikring tilbyr medlemmer i AMCAR et eget integrert nettsted for forsikring. Fra www.amcar.no og linken til If, kan du nå tegne forsikringer direkte fra din PC, gjøre endringer på dine eksisterende forsikringer, innhente tilbud og melde skader. Alt du trenger er ditt personnummer og et passord. Passordet bestilles på nettsiden, og blir sendt deg per post innen kort tid. For klassikerforsikring må du fortsatt kontakte AMCAR på telefon 72 89 60 04.

om klubben

Chevyclub of Norway ble stiftet i 2000, og er en landsdekkende merkeklubb for Chevrolet/GMC. Under menyen "Om oss" har vi samlet informasjon om klubben, våre vedtekter, fordelene ved å være medlem og et søknadsskjema for interesserte ikke-medlemmer. CCON har godkjennelse av General Motors Corporation og har skriftlig tillatelse til å bruke deres varemerker/logoer.

Les mer..

for medlemmer

I vår medlemsseksjon har vi i tillegg til nyheter fra klubben samlet mye nyttig informasjon, praktisk råd, nedlasting av diverse lister over våre rådgivere, firmaer og forhandlere etc. til hjelp ved restaurering og vårt eget debattforum. Noen av sidene er tilgjengelige kun for medlemmer, og da må man være registrert bruker av websiden og logge på med passord.

Les mer..

våre biler

Våre medlemmer har unike og helt spesielle biler fra perioden 1911 og fram til idag. Under medlemssidene har vi samlet noen eksemplarer i et eget bildearkiv, og på forsiden har vi også noen fine eksemplarer av de eldste veteranene fra før krigen. Er du medlem og har en bil som ville vært fint å få vist fram på nettsiden vår, ta kontakt med styret i CCON.

Les mer