Et godt tips

Plukk aldri ned hele bilen før du begynner å restaurere den. Prøv å foreta en rullende restaurering, så får du og familien glede av hobbybilen mens du holder på å pusse den opp. Ta kun en bit av gangen, restaurér den helt ferdig, og fortsett så på neste. Når du begynner å demontere bilen eller deler av den, så ta hele tiden bilder som du omgående setter inn i et album eller legger inn på en cd for bruk når du skal sette det hele sammen igjen. Du husker vanligvis ikke 2 - 10 år tilbake til hvilke deler som skal være hvor eller hører til hva. Gjør det til en regel å ta bilder, og sjekk også gjerne at de viser det du vil vite!

Spør gjerne før du begynner på en restaurering eller særlig hvis du skal gjøre forandringer på bilen din, så den ikke lenger kan kalles original. Avvik kan lett resultere i en dyrere forsikring eller du kanskje ikke får forsikret bilen uten mye bråk.

Vi i klubben vil hjelpe deg så godt Vl KAN til å oppnå en av de omtalte forsikringene, så si fra om det er noe vi kan bidra med underveis

om klubben

Chevyclub of Norway ble stiftet i 2000, og er en landsdekkende merkeklubb for Chevrolet/GMC. Under menyen "Om oss" har vi samlet informasjon om klubben, våre vedtekter, fordelene ved å være medlem og et søknadsskjema for interesserte ikke-medlemmer. CCON har godkjennelse av General Motors Corporation og har skriftlig tillatelse til å bruke deres varemerker/logoer.

Les mer..

for medlemmer

I vår medlemsseksjon har vi i tillegg til nyheter fra klubben samlet mye nyttig informasjon, praktisk råd, nedlasting av diverse lister over våre rådgivere, firmaer og forhandlere etc. til hjelp ved restaurering og vårt eget debattforum. Noen av sidene er tilgjengelige kun for medlemmer, og da må man være registrert bruker av websiden og logge på med passord.

Les mer..

våre biler

Våre medlemmer har unike og helt spesielle biler fra perioden 1911 og fram til idag. Under medlemssidene har vi samlet noen eksemplarer i et eget bildearkiv, og på forsiden har vi også noen fine eksemplarer av de eldste veteranene fra før krigen. Er du medlem og har en bil som ville vært fint å få vist fram på nettsiden vår, ta kontakt med styret i CCON.

Les mer