Teknisk råd og vink

Vi prøver å hjelpe hvor det teller - på medlemsnivå

Chevrolet-løs?

Er du for tiden helt uten Chevrolet/GMC, men interessert i å skaffe deg en bil for restaurering eller en ferdig restaurert bil, burde du ta kontakt. Kanskje vi vet om noe til salgs i akkurat din årsklasse. Uansett kan du annonsere gratis i bladet vårt og på nettsidene for å søke etter en bil, selv uten å være medlem.

Møtt veggen?

Restaurerer du en bil? Vi har samlet et omfattende utvalg av teknisk litteratur om mange ulike årganger. En del tar vi med på Ekeberg-markedene, vår og høst, slik at alle, uansett medlemskap, kan bla i dette. Som medlem kan du ta kontakt om du trenger kunnskap om et eller annet tema. Vi kopierer artikler/sider av det du vil vite, og sender dette fortrinnsvis på e-post . Ved større kopieringsarbeider på papir sender vi dette til selvkost. Vi prøver også i noen grad å hjelpe Chevrolet-entusiaster uten medlemskap hos oss. Send oss i så fall helst en melding, og vi vil prøve å finne svar på dine spørsmål, eller gå til forumet vårt.

Du kan også legge inn tekniske spørsmål og tips på forumet vårt, se menyvalget "Debattforum/Medlemsforum CCON"

Gode kilder på Internett

For decoding av Small Block Chevy Suffix Codes: Chevymania

om klubben

Chevyclub of Norway ble stiftet i 2000, og er en landsdekkende merkeklubb for Chevrolet/GMC. Under menyen "Om oss" har vi samlet informasjon om klubben, våre vedtekter, fordelene ved å være medlem og et søknadsskjema for interesserte ikke-medlemmer. CCON har godkjennelse av General Motors Corporation og har skriftlig tillatelse til å bruke deres varemerker/logoer.

Les mer..

for medlemmer

I vår medlemsseksjon har vi i tillegg til nyheter fra klubben samlet mye nyttig informasjon, praktisk råd, nedlasting av diverse lister over våre rådgivere, firmaer og forhandlere etc. til hjelp ved restaurering og vårt eget debattforum. Noen av sidene er tilgjengelige kun for medlemmer, og da må man være registrert bruker av websiden og logge på med passord.

Les mer..

våre biler

Våre medlemmer har unike og helt spesielle biler fra perioden 1911 og fram til idag. Under medlemssidene har vi samlet noen eksemplarer i et eget bildearkiv, og på forsiden har vi også noen fine eksemplarer av de eldste veteranene fra før krigen. Er du medlem og har en bil som ville vært fint å få vist fram på nettsiden vår, ta kontakt med styret i CCON.

Les mer