Default Image
22 March, 2017

Klubbmøte med Milton Hvalø

Sett gjerne av kvelden onsdag den 29. mars til et medlemsmøte, med tidligere Norgesmester i motocross Milton Hvalø. Hvalø ble blant annet Norgesmester i motocross (125cc) i 1958 og jobbet som mekaniker for speedway- og langbane-ess Basse Hveem (se flere…
06 March, 2017

Årsmøte 2017

Chevrolet Club of Norway Innkalling til årsmøteonsdag 8. mars 2017 kl. 1800Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, Oslo Dagsorden Godkjenning av innkalling og dagsorden. Valg av møteleder Godkjenning av innsendte stemmer Valg av referent, tellekorps, og to…
21 feb, 2017 1211

Medlemskveld/delekveld torsdag 23. februar!

Det blir medlemskveld for Chevroletklubben torsdag 23.2.17 kl 1830 i Sinsenveien 47 A,…
Default Image
18 feb, 2017 1280

LMK har sagt opp Samarbeidsavtalen med WaterCircles Norge

Til LMK-klubbene08.02.2017 LMK har sagt opp Samarbeidsavtalen med WaterCircles Norge AS.…
Chevy-Quiz
10 okt, 2014 16283

Chevy Quiz 2014

Test dine Chevrolet-kunnskaper og vinn et års medlemskap i CCON. Klikk her for å starte…

Er du medlem? Registrer deg som bruker.

Tilgang til medlemssidene er kun for betalende medlemmer som registrerer seg med eget brukernavn og passord. Klikk på lenken "Registrer deg" til venstre eller klikk på  "Medlemmer" i menyen over og følg anvisningene.

For å få fullført registreringen må du ha ditt medlemsnummer i Chevyclub of Norway klart, dette skal registreres sammen med selvvalgt brukernavn og passord.

om klubben

Chevyclub of Norway ble stiftet i 2000, og er en landsdekkende merkeklubb for Chevrolet/GMC. Under menyen "Om oss" har vi samlet informasjon om klubben, våre vedtekter, fordelene ved å være medlem og et søknadsskjema for interesserte ikke-medlemmer. CCON har godkjennelse av General Motors Corporation og har skriftlig tillatelse til å bruke deres varemerker/logoer.

Les mer..

for medlemmer

I vår medlemsseksjon har vi i tillegg til nyheter fra klubben samlet mye nyttig informasjon, praktisk råd, nedlasting av diverse lister over våre rådgivere, firmaer og forhandlere etc. til hjelp ved restaurering og vårt eget debattforum. Noen av sidene er tilgjengelige kun for medlemmer, og da må man være registrert bruker av websiden og logge på med passord.

Les mer..

våre biler

Våre medlemmer har unike og helt spesielle biler fra perioden 1911 og fram til idag. Under medlemssidene har vi samlet noen eksemplarer i et eget bildearkiv, og på forsiden har vi også noen fine eksemplarer av de eldste veteranene fra før krigen. Er du medlem og har en bil som ville vært fint å få vist fram på nettsiden vår, ta kontakt med styret i CCON.

Les mer